VACATURES / STAGES 2017-09-19T16:12:42+00:00

(VERVULD) DTP/vormgever (VOORKEUR FULLTIME)

In verband met de toenemende drukte zijn wij op zoek naar versterking! Ben jij (bij voorkeur) fulltime beschikbaar, heb je affiniteit met het grafische vak, werk je precies en ben je gemotiveerd en woonachtig in de omgeving van Kampen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ben jij een echte doener en denk je dat deze functie je op het lijf geschreven is? reageer dan snel! Stuur je motivatie en CV naar info@wereldprint.nl

 

SCHOLIER/STUDENTE(E) GEZOCHT! (BIJBAAN, UREN IN OVERLEG)

Op zoek naar een leuke en afwisselende bijbaan? Voor in ons magazijn zijn we op zoek naar een enthousiaste scholier/student(e) voor o.a. de volgende taken:

  • Orders verwerken
  • Up to date houden van de voorraad
  • Ontvangst en verwerking inkomende goederen
  • Magazijn ordenen
-(Lichte) administratieve werkzaamheden

Lijkt jou dit leuk en ben je beschikbaar op zaterdag, in vakanties en eventueel in avonduren (afhankelijk van drukte), reageer dan snel door je motivatie en CV te sturen naar info@wereldprint.nl

 

OP ZOEK NAAR EEN STAGEPLEK?

Find IT Media is het moederbedrijf van wereldprint en is een erkend leerbedrijf en biedt stagemogelijkheden voor diverse opleidingen. Momenteel hebben wij ruimte voor de onderstaande opleidingen:

  • DTP en Grafisch vormgeven
  • Applicatiemedeweker

.

Op de website van stagemarkt.nl en s-bb.nl vind je meer info over de stageplaatsen. Interesse? stuur dan je sollicitatiebrief naar info@finditmedia.nl en wellicht nodigen we je snel uit!

[space ]

[space ]