Het maken van een realistisch 3D beeld is een vak apart. Met de beste scan- computer- en printtechnieken die er momenteel beschikbaar zijn werken onze specialisten voor je aan een levensecht resultaat. Elke stap in het proces wordt uitgevoerd met oog op elk detail, we leggen de lat hoog en kunnen daardoor een levensecht resultaat leveren.

De scan wordt gemaakt door in 2 seconden ruim 200 foto’s van je te maken. We helpen je eventueel met het kiezen van de juiste pose. Vaak worden er meerdere scans gemaakt en kiezen we de met jou de beste uit. We adviseren om geen effen zwarte en/of glimmende kleding te dragen. Ook (semi)transparante stof, zoals bijvoorbeeld een bruidssluier, is erg lastig.

Het model wordt digitaal gegenereerd en bewerkt tot een 3Dmodel. Dit model wordt gecontroleerd en nabewerkt tot een printbaar bestand.

De 3Dprint wordt gemaakt met de beste fullcolour HD printer die beschikbaar is. De 3D-Selfie wordt laagje voor laagje in kleur geprint. Als de printer klaar is wordt de 3D-Selfie helemaal schoongemaakt en krijgt deze een nabehandeling voor het beste resultaat.

Onze kwaliteitseisen zijn hoog, wij vinden dat je je beeldje met een goed gevoel moet ontvangen.
Daarom kijken we extra secuur naar je beeldje of het voldoet aan onze kwaliteitseisen voldoet. Na goedkeuring wordt het beeldje naar je opgestuurd.

De prijs is afhankelijk van de hoogte van het beeldje. We hanteren een minimale schaal van 1:10 (ben je 180cm dan wordt het beeldje op een grootte van minimaal 18cm geprint). Groter kan ook. De prijzen zijn altijd per persoon en inclusief het scannen, bewerken, printen en nacontrole, exclusief accessoires*.

*Kleine accessoires: hoeden, sjaal, tasje, open staand jasje en dergelijke – € 30,- pers tuk

*Grote accessoires: grote handtas, laptop, gitaar maar ook kostuums zoals trouwkleding, cosplay en dergelijke – €50,- per stuk